SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΕΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΕΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

27 Φεβρουαρίου 2022 - 07:09

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Ρεάλ κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη στις λεπτομέρειες και οι ελπίδες της Σεβίλλης για τη μεγάλη έκπληξη λιγοστεύουν κάθε αγωνιστική που περνάει. Πάντως σήμερα έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» εν πολλοίς τη 2η θέση, κόντρα σε μια Μπέτις που «ζει και αναπνέει» για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Προβάδισμα στον «άσο» - 2.40

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, παρότι ηττήθηκε στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0). Σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα, η Σεβίλλη θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στους «16» της διοργάνωσης με στόχο την κατάκτηση του 7ου τίτλου. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού κληρώθηκε κόντρα στην αγγλική Γουέστ Χαμ. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Εσπανιόλ (1-1), σε ματς που αποβλήθηκε ο πολύτιμος Κουντέ (Α) και απουσιάζει για σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τον Οκάμπος (ΜΕ) που συμπλήρωσε κάρτες. Τραυματίες οι Ρέκικ (Α), Σούσο (Μ), Λαμέλα (ΜΕ) και Μαρσιάλ (Ε), με ερωτηματικό οι Ντιέγκο Κάρλος (Α) και Μοντιέλ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπουνού - Νάβας, Γκούντελι, Φερνάντο, Αουγκούστινσον - Ζορντάν, Τόρες, Φερνάρντο - Παπού Γκόμες, Εν-Νεσίρι, Κορόνα.

ΜΠΕΤΙΣ

Στους «16» του UEL θα βρίσκεται και η «γειτόνισσα» Μπέτις, που πήρε την ισοπαλία εντός από τη Ζενίτ (0-0). Μαζί με το 2-3 του πρώτου ματς, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πήρε το εισιτήριο και θα βρει αντιμέτωπη τη γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα, στο εντός με τη Μαγιόρκα (2-1), ενώ ακολουθεί κι ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τη Ράγιο Βαγεκάνο (03/03), μετά το 1-2 υπέρ της στον πρώτο ημιτελικό. Τιμωρημένος ο πολύτιμος Χουάνμι (Ε), εκτός πλάνων οι τραυματίες Σαμπαλί (Α), Μοντόγια (Α), Μιράντα (Α), Καμαράσα (Μ), Λαϊνές (ΜΕ) και Ρόντρι (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σίλβα - Μπεγιερίν, Ρουίθ, Μπάρτρα, Μορένο - Καρβάλιο, Φεκίρ, Ροντρίγκεθ - Κανάλες, Ιγκλέσιας, Ρουϊμπάλ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet