ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

27 Φεβρουαρίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπαρτσελόνα, δείχνει να «ρολάρει» με τον Τσάβι στον πάγκο της και την προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Είναι φαβορί για τη νίκη κόντρα σε μια Μπιλμπάο που θα σκέφτεται το Κύπελλο. «Άσος» - 1.70

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το έκαναν ξανά οι ανανεωμένοι «Μπλαουγκράνα», αυτή τη φορά για το UEL στην έδρα της Νάπολι (2-4). Μετά το εντυπωσιακό 1-4 στην έδρα της Βαλένθια για το πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα έριξε νέα «τεσσάρα» στο «Diego Armando Maradona», για να προκριθεί με άνεση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Εκρηκτικό ξεκίνημα με τους Άλμπα (8') και Φρένκι Ντε Γιόνγκ (13') να της δίνουν ισχυρό προβάδισμα. Δεν πτοήθηκε από τη μείωση του σκορ (23' πέναλτι) και πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Πικέ (45') και Ομπαμεγιάνγκ (59'), με τους γηπεδούχους απλώς να διαμορφώνουν το τελικό σκορ (87'). Κληρώθηκε με την τουρκική Γαλατασαράι για την επόμενη φάση. Τιμωρημένος ο Άλμπα (Α), εξέτισε την ποινή του ο Ντάνι Άλβες (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν - Ντάνι Άλβες, Αραούχο, Πικέ, Ντεστ - Πέδρι, Μπούσκετς, Φ. Ντε Γιόνγκ - Τόρες, Ομπαμεγιάνγκ, Γκάβι.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Θριάμβευσε στο ντέρμπι των Βάσκων, όπου επικράτησε άνετα εντός έδρα της Σοσιεδάδ (4-0). Η Μπιλμπάο ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου και πήρε μια δίκαιη νίκη, κόντρα σε μια Σοσιεδάδ που σκεφτόταν το ευρωπαϊκό ματς που ακολουθούσε. Έχασε πέναλτι στο 32' με τον Μουνιαΐν, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ξεκαθάρισαν όλα. Προηγήθηκε με τον Βίβιαν (68') και ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη λίγο μετά με τον Σάνθετ (72'). Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Ινιάκι Γουίλιαμς (80'), ενώ ο Μουνιαΐν (89') «έγραψε» τελικά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Μοναδικός απών ο Μπερενγκέρ (ΜΕ), εξέτισε την ποινή του ο Θάραγα (Μ). Πιθανότατα στον πάγκο θα μείνουν οι Γιεράι (Α) και Ν. Γουίλιαμς (ΜΕ). Ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου με τη Βαλένθια (02/03).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σιμόν - Λεκουέ, Μαρτίνεθ, Βίβιαν, Μπαλενθιάγκα - Θάραγα, Γκαρθία, Βέσγκα, Μουνιαΐν - Σάνθετ, Ι. Γουίλιαμς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet