COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 05/03

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 07:17
Αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Ανόρθωση έδειξε να αφήνει πίσω της το ματς με τον Απόλλωνα κι επικεντρώνεται στη συνέχεια. Στήριξε σύσσωμη τον Ουάρντα για το χαμένο πέναλτι, κι έστω και χωρίς τον πολύτιμο Αιγύπτιο, έχει τον τρόπο να πάρει τη νίκη απόψε. Ποντάρισμα στον «άσο» - 2.16
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Το πάλεψε στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού (2-2), αλλά η ισοπαλία είναι «λίγη» αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η Ανόρθωση ήθελε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, πριν την έναρξη των playoffs, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα (4', 10'). Άντεξε την πίεση και βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει με τους Χριστοφή (45') και Χριστοδουλόπουλο (54' πέναλτι). Μάλιστα, στην τελευταία φάση του αγώνα έχασε πέναλτι με τον Ουάρντα και μαζί την τεράστια ευκαιρία να μειώσει στο «-4» από την πρώτη θέση. Τιμωρημένος για σήμερα ο πολύτιμος Ουάρντα (ΜΕ), εκτός πλάνων οι Βερχόβετς (Μ) και Ντέλετιτς (ΜΕ). Σημαντικές επιστροφές, με τον Λόρια (Τ) να παίρνει ξανά θέση κάτω από τα γκολπόστ, ενώ εξέτισαν οι Κορρέια (Α) και Ρισβάνης (Α).

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Το «Χ» ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ, που επικράτησε εντός έδρας της ΑΕ Λεμεσού (3-1). Το παιχνίδι, βέβαια, πήγε να «στραβώσει» πολύ, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ (32') και γλύτωσε το 0-2 από το σημείο του πέναλτι στο 42'. Στην επανάληψη, αφυπνίστηκε και γύρισε το ματς με τους Ρόμο (54', 86') και Άλτμαν (69' πέναλτι). Ανέβηκε στην 3η θέση με 39 βαθμούς, επτά μακριά από την κορυφή. Απέκλεισε την ΠΑΕΕΚ λίγες μέρες αργότερα και υποδέχεται τον Ονήσιλο Σωτήρας (09/03) της 2ης κατηγορίας, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τιμωρημένοι ο βασικός Ρομό (Ε) κι ο εφεδρικός Τάντι (Α), εκτός κι ο τραυματίας Άνχελ Γκαρσία (Α). Δύσκολα θα προλάβει κι ο πολύτιμος Γκιούρτσο (ΜΕ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet