ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΘΕΛΤΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 06/03

ΘΕΛΤΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 06/03

06 Μαρτίου 2022 - 03:08

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Τέσσερα διαδοχικά εντός χωρίς ήττα για τη Θέλτα (3-1-0), τέσσερις ήττες στη σειρά εκτός έδρας για τη Μαγιόρκα (0-0-4). Νούμερα που μας «σπρώχνουν» σχετικά εύκολα στο να στηρίξουμε τους γηπεδούχους. «Άσος» - 1.80

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΘΕΛΤΑ

Τέλος στο αήττητο σερί έξι αγώνων για τη Θέλτα, που ηττήθηκε στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0). Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι «ροχιμπλάνκος» (36', 60') και «έκοψαν» τα φτερά των «Κελτών» που διατηρούσαν αήττητο πέντε αγώνων. Δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του κόουτς Κουντέτ, που έχει παρατάξει την ίδια σε 6/7 τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχουν απουσίες, εδώ και καιρό, αν και αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Ντιτούρο - Μάγιο, Αραούχο, Αϊντού, Γκαλάν - Μπελτράν - Μέντεθ, Σουάρεθ, Σέρβι - Μίνα, Άσπας.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Τρίτη διαδοχική ήττα για τη Μαγιόρκα, στο εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική με τη Σοσιεδάδ (0-2). Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο (35', 62') και δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Παρέμεινε έτσι στην 16η θέση με 26 βαθμούς. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Μοχάμεντ (Μ) και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Γκαλαρέτα (Μ) και Γκρέιφ (Τ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ρίκο - Μαφέο, Ραΐγιο, Βάλιεντ, Κόστα - Κούμπο, Μοχάμεντ, Σεβίγια, Ροντρίγκεθ - Άνχελ, Μουρίτσι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet