ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ 09/03

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΈΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΎΠΡΟΥ 09/03

09 Μαρτίου 2022 - 00:00

Πρώτος αγώνας για τη φάση των «8». Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά τη λήξη του 2ου 90λεπτου, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Ο Εθνικός Άχνας πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Λογικά, θα δυσκολευτεί να βρει το γκολ, καθώς η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα κλειστεί στην άμυνά της. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.90.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Δόξα με 3-1 συνολικό σκορ. Η πορεία που διαγράφει στο Κύπελλο δεν συμβαδίζει με το πρόσωπο που βγάζει στο πρωτάθλημα, εκεί που κινδυνεύει με υποβιβασμό, είναι τελευταίος, απέχει 10 βαθμούς από τη σωτηρία. Μετράει 5 σερί Under 2,5. Δεν αντιμετωπίζει ούτε ένα πρόβλημα μετά και την επιστροφή του Χολ (Α).

ΈΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Είναι η ομάδα έκπληξη του θεσμού, παρότι βρίσκεται στη Β' κατηγορία. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Ερμή με 6-1 συνολικό σκορ. Στη Λίγκα μάχεται για την άνοδο, βρίσκεται στη 2η θέση, στο «-2» από την κορυφή. Έχει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα (1-4-0), καθώς και 4/5 Under 2,5. Αμφίβολος ο Κοτσώνης (Μ), τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Χριστοφή.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet