MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 19/03

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 07:30

Πρεμιέρα των πλέι-αουτ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo
Ο Ατρόμητος έχει βελτιωθεί κι αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα που φέρνει το τελευταίο διάστημα. Ψάχνει το θαύμα ο Απόλλων, αλλά ξεκινάει με δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι.  Ο «άσος» έχει προβάδισμα - 1.65
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ομάδα του Περιστερίου «ξύπνησε» από τον Φεβρουάριο κι έπειτα, φτάνοντας σε τέσσερις νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Μετρούσε μόλις δύο στις προηγούμενες 15 και πλέον έχει το προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στο «+5» από την 7η Λαμία! Διαθέσιμοι οι Βασιλαντωνόπουλος (Α) και Ντένιτς (Μ), εκτός με ίωση ο Παπαδόπουλος (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας – Ροτάριου, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ – Άλιμπετς, Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ξεκάθαρο φαβορί για να αποχαιρετήσει την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Απόλλων, αφού βρίσκεται στο «-10» από την παραμονή και το «-5» από την 7η θέση των πλέι άουτ που οδηγεί στα μπαράζ. Ρεαλιστικά, βεβαίως, θα παλέψει να κυνηγήσει τη Λαμία, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Τιμωρημένοι οι Φατιόν (Μ) και Τσιλούλης (ΜΕ), αμφίβολος ο Μαρτίνες (ΜΕ). Δεν υπολογίζονται οι Βέρχουλστ (Τ), Ράιλι (Α), Γιακιμόφσκι (Α), Παπαγεωργίου (Α), Γιαννιώτας (ΜΕ) και Φερνάντες (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα  (4-3-1-2): Κότσαρης – Ντεντάκης, Άλβες, Ρόγκνε, Μπαξεβανίδης – Κάστρο, Τσίμπσαχ, Σλίβκα – Μαρτίνες – Ιωαννίδης, Σίνιεβιτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet