ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΠΑΦΟΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 19/03

ΠΑΦΟΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 04:32
Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Δυσκολεύει η κατάσταση για την Ανόρθωση, που είχε βλέψεις για τίτλο αλλά το «-9» φαντάζει πλέον απρόσιτο. Πάντως, είναι ακόμη μέσα στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και οφείλει να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ. Θα εμπιστευτούμε το «διπλό» - 2.55
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΦΟΣ

Το αήττητο σερί επτά αγώνων διεκόπη στη Λεμεσό και την ήττα της Πάφου από τον τοπικό Άρη (1-2). Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς έχανε με δύο γκολ στο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Βραζιλιάνο Αουρέλιο (81'). Παραμένει στην τελευταία θέση του γκρουπ και δύσκολα θα διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιστρέφουν οι Βαλακάρι (Μ) και Πάντσεον (Μ), έμεινε εκτός ο εφεδρικός Χότσκο (Μ).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Πήρε ισοπαλία από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό (1-1), αλλά υποχώρησε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση προηγήθηκε με τον Ούγγρο Νοβότνι (36'), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο δεύτερο μέρος (64') και στέρησαν από την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια την πρώτη της νίκη από τα μέσα Φλεβάρη. Εξέτισε την ποινή του ο αρχηγός Αρτυματάς (Μ), στην αποστολή κι ο Βερχόβετς (Μ). Έμεινε εκτός ο χρήσιμος Ιωάννου (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet