ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΘΕΛΤΑ - ΜΠΕΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 20/03

ΘΕΛΤΑ - ΜΠΕΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 20/03

20 Μαρτίου 2022 - 03:58

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Κούραση και απογοήτευση υπάρχει στις τάξεις της Μπέτις μετά τον αποκλεισμό από τη Φρανκφούρτη στην παράταση. Ωστόσο, δεν είναι ώρα για... δάκρυα, αφού χρειάζεται το «τρίποντο» για να παραμείνει κοντά στην τετράδα. Βέβαια, δεν θα έχει εύκολο έργο στο «Μπαλαΐδος», λογικό το G/G - 1.75

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΘΕΛΤΑ

Δεν τα κατάφερε στο «Θεράμικα» και ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ (0-1), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η Θέλτα βρέθηκε πίσω στο σκορ (64') και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, κόντρα σε μια ομάδα που είχε στο μυαλό της τον επερχόμενο αγώνα του UCL. Εξέτισε ποινή ο βασικός Ούγκο Μάγιο (Α) κι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, μένουν εκτός οι τιμωρημένοι Γκαλάν (Α) και Τσέρβι (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Ντιτούρο – Μάγιο, Αϊντού, Αραούχο, Φοντάν – Μπελτράν – Μπράις Μέντεθ, Ντ. Σουάρεθ, Νολίτο – Άσπας, Γκαλιάρντο.

ΜΠΕΤΙΣ

Αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε ένα ματς που κρίθηκε στις καθυστερήσεις της παράτασης. Η Μπέτις ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας (90') και θέλησε να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ πρόκρισης στην τελευταία φάση του ματς (120'+2'). Πήρε κομβικής σημασίας νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Μπιλμπάο (1-0). Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ξανά ο Ιγκλέσιας (20'), αποβλήθηκε στο 88' ο Φεκίρ (Μ) και χάνει το σημερινό. Αντίστοιχα, συμπλήρωσε κάρτες ο Ρουιμπάλ (ΜΕ), ενώ έμεινε εκτός ο συνήθως βασικός Σίλβα (Τ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπράβο – Μπεγερίν, Έντγκαρ, Μπάρτρα, Σαμπαλί – Ακουοκού, Κανάλες, Καρβάλιο – Χοακίν, Μπόρχα Ιγκλέσιας, Χουάνμι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet