ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΝΤΙΘ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 20/03

ΚΑΝΤΙΘ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 20/03

20 Μαρτίου 2022 - 04:18

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Με την ψυχολογία στα ύψη η Βιγιαρεάλ, έπειτα από τη μεγάλη πρόκριση στο Τορίνο. Αντιμετωπίζει μια Κάντιθ που είναι σαφώς αουτσάιντερ, αλλά δεν θα παραδοθεί εύκολα. Έχει τύχη το καλοπληρωμένο Over 2,5 - 1.95

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΝΤΙΘ

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει το αήττητο σερί και στη Μαδρίτη, όπου ηττήθηκε από την Ατλέτικο (1-2). Η Κάντιθ προερχόταν από μεγάλη νίκη επί της Βαγεκάνο και είχε δύσκολο έργο στην έδρα της πρωταθλήτριας, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς (3'). Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νεγρέδο (45'), αλλά οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά μπροστά (68') και πήραν τη νίκη. Παρέμεινε στη 18η θέση με 24 βαθμούς. Εξέτισε ποινή ο Αλέχο (ΜΕ), στην αποστολή ο Χιλ (Α). Παραμένουν εκτός οι Καλά (Α), Αλαρκόν (Μ), Σάλβι (ΜΕ) και Αντόνε (Ε)

Πιθανή εντεκάδα (4-4-2): Λεδέσμα – Ακάπο, Τσουστ, Λ. Ερνάντεθ, Εσπίνο – Αλέχο, Ρουμπέν, Σαν Εμετέριο, Ιντρίσι – Νεγρέδο, Λοσάνο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

«Μεθυσμένη πολιτεία» η πόλη Βιγιαρεάλ, με την τοπική ομάδα να προκρίνεται στους «8» του UCL, ύστερα από θριαμβευτική εμφάνιση στην έδρα της Γιουβέντους (3-0). Η ομάδα του Έμερι έκανε το σχεδόν τέλειο ματς και παρότι απειλήθηκε αρκετά στο πρώτο μέρος πήρε μια τεράστια πρόκριση. Το σκορ άνοιξε ο ηγέτης Ζεράρ Μορένο με πέναλτι (75'), ενώ ακολούθησαν τα τέρματα των Πάου Τόρες (78') και Ντανζούμα (90'+2' πέναλτι). Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από νίκη εντός επί της Θέλτα (1-0) και βρίσκεται στην 7η θέση. Μοναδικά προβλήματα οι Α. Μορένο (Α) και Πάκο Αλκάθερ (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα – Καπού, Λο Τσέλσο, Παρέχο – Τσουκουέζε, Ντανζούμα, Μόι Γκόμεθ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet