ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 20/03

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 20/03

20 Μαρτίου 2022 - 07:40

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Μετά από καιρό, το «Ελ Κλάσικο» θα έχει σε καλή κατάσταση και τους «Μπλαουγκράνα», οι οποίοι έχουν «αναγεννηθεί» με τον Τσάβι στον πάγκο τους, αλλά βεβαίως και με την προσθήκη αρκετών μεγάλων ονομάτων. Ο Μπενζεμά θα είναι απών, όμως η άμυνα της Μπαρτσελόνα είναι ευάλωτη εκτός έδρας (δέχτηκε γκολ σε 8/9 πρόσφατα) και δύσκολα θα αποφύγει την παραβίαση της εστίας της. Ποντάρισμα στο G/G & Over 2,5 - 1.90

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα, στο εκτός με τη Μαγιόρκα (3-0). Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη στις εγχώριες υποχρεώσεις της και χωρίς να κάνει ροτέισον επικράτησε με απόλυτο πρωταγωνιστή και πάλι τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος φορ «έφτιαξε» το πρώτο γκολ για τον Βινίσιους (55') και σκόραρε τα άλλα δύο (77' πέναλτι, 82'). Η «Βασίλισσα» εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» της Σεβίλλης, αύξησε τη διαφορά τους στους 10 βαθμούς και δύσκολα χάνει το φετινό πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό αγωνιστικό νέο είναι βέβαια η απουσία του αρχισκόρερ Μπενζεμά (Ε) λόγω ενοχλήσεων, ενώ χάνει το ματς κι ο βασικός Μεντί (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά - Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα, Νάτσο - Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρος - Ροντρίγκο, Ασένσιο, Βινίσιους.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ θα βρεθεί η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε εκτός έδρας της Γαλατασαράι (2-1). Οι «Μπλαουγκράνα» βρέθηκαν πίσω (29'), αλλά ανέτρεψαν το σκορ με τους Πέδρι (37') και Ομπαμεγιάνγκ (49') και πανηγύρισαν την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Τσάβι έκανε την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο εντός με την Οσασούνα (4-0). Είχε «καθαρίσει» το ματς από το μισάωρο και έφτασε τους 51 βαθμούς στην 3η θέση. Αν νικήσει το εξ αναβολής με τη Βαγεκάνο εντός, μειώνει στους δύο βαθμούς από τη 2η Σεβίλλη. Εκτός ο τραυματίας Ντεστ (Α), επιστρέφει έτσι κι αλλιώς ο βασικός στο πρωτάθλημα Ντάνι Άλβες (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Ντάνι Άλβες, Πικέ, Αραούχο, Άλμπα – Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ, Γκάβι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet