ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/03

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/03

17 Μαρτίου 2022 - 07:00

Α' Ματς: Αϊντχόφεν - Κοπεγχάγη 4-4. Αγώνας ρεβάνς για τους «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Το ματς αρχίζει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Κοπεγχάγη ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, στηριζόμενη στην έδρα της. Φυσικά, η Αϊντχόφεν παραμένει φαβορί για την πρόκριση, διαθέτει πιο «βαριά» φανέλα και δεν θα φανεί παράξενο να περάσει νικηφόρα από τη Δανία. Θα εστιάσουμε στα γκολ, αμφότερες είναι μαθημένες στο επιθετικό παιχνίδι, «μονόδρομος» μοιάζει το Over 2,5 σε απόδοση 1.65.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίεσαι στην έδρα της Αϊντχόφεν, παρότι παρουσιαζόταν μεγάλο αουτσάιντερ. Τρεις φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ (1-0, 3-1, 4-3), ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, στο 85' δέχτηκε την τελική ισοφάριση. Στο πρωτάθλημα Δανίας κέρδισε τη Μίντιλαντ με 1-0 εκτός και παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία. Το 2020 μετράει 4-1-0. Εκτός οι Μπαμπακάρ (Ε), Αμού (Μ), Μουκαΐρου (Ε), Γιόργκενσεν (Ε), Καραμόκο (Ε), Λουντ (Α), Οικονόμου (Α), Ζέκα (Μ) και Χάραλντσον (Μ).

Πιθανή 11άδα (4-5-1): Γκραμπάρα - Μποΐλεσεν, Άνκερσεν, Βάβρο, Κρίστανσεν - Γιοχάνεσον, Φαλκ, Λεράγκερ, Μπάρτζι, Στάγκε - Μπιλ.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Τα είδε... όλα με την Κοπεγχάγη, για καλή της τύχη μπόρεσε να απαντήσει σε κάθε γκολ της αντιπάλου και να παραμένει στο «κόλπο» της πρόκρισης. Στο ολλανδικό πρωτάθλημα συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών, πέρασε από την έδρα της Ουτρέχτης με 1-0 και έμεινε στο -2» από τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Είναι αήττητη στα 10 τελευταία (8-2-0). Εκτός οι Ραμάλιο (Α), Τόμας (Μ) και Μβενέ (Α).

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Ντρόμελ - Μάουρο, Μπόσκαλι, Ομπίσπο, Μαξ - Γκουτιέρες, Σανγκαρέ - Φίρμαν, Γκέτσε, Γκάκπο - Ζάχαβι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet