ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/03

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/03

17 Μαρτίου 2022 - 07:00

Α' Ματς: Παρτίζαν - Φέγενορντ 2-5. Αγώνας ρεβάνς για τους «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που η Παρτίζαν νικήσει με 3 γκολ διαφορά στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση, και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Φέγενορντ βρίσκεται με το ένα «πόδι» στην επόμενη φάση, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες από την Παρτίζαν. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με κάποιο σημείο, θα στραφούμε στα γκολ, αναμένοντας «ανοιχτό» παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να προσφέρει και καλό θέαμα. Επιλέγουμε το Over 3,5 σε απόδοση 2.37.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Τα βρήκε... σκούρα από την Παρτίζαν για 46 περίπου λεπτά, όταν και έχανε με 2-1 εκτός. Ύστερα «ανέβασε στροφές», σημειώνοντας τέσσερα γκολ από το 51' έως το 77'. Έφτασε σε θρίαμβο, το 5-2 της δίνει πρόωρα το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Κέρδισε και στο ολλανδικό πρωτάθλημα, πέρασε από την Τσβόλε με 2-1 και παρέμεινε στην 3η θέση. Απουσιάζουν οι Τράουνερ (Α), Πέντερσεν (Α), Μπάιλοβ (Τ).

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Μαρσιάνο - Γκιρτουΐντα. Σένεσι, Χολ, Μαλάσια - Άουρσνες, Τιλ, Κόκτσου - Τούνστρα, Ντίσερς, Σινιστρέρα.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τα πήγε καλά με τη Φέγενορντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έπεσε ο «γενικός, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα (5-2). Γνωρίζει ότι έχει ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση, πρέπει να γίνουν ακραία πράγματα. «Γκέλαρε» στο πρωτάθλημα Σερβίας, «κόλλησε» στο 0-0 με τη Νάπρεντακ εντός έδρας και πλέον ισοβαθμεί με τον Ερυθρό στην κορυφή. Εκτός οι Βούγιατσιτς (Α), Μιλοβάνοβιτς (Ε), Πάντιτς (ΜΕ), Νάτχο (Μ), Φέισα (Μ).

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Πόποβιτς - Ζίβκοβιτς, Μίλετιτς, Σανικάνιν, Ουρόσεβιτς - Γιόγιτς, Ζντιέλαρ - Μάρκοβιτς, Χόλεντερ, Μένιγκ - Γκόμες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet