SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 23/03

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 23/03

23 Μαρτίου 2022 - 10:12

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo 
Κρίσιμο ματς θα γίνει στη Βιτόρια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν τις τελευταίες «ζαριές τους», προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Όλα είναι «ανοιχτά», η γηπεδούχος θα στηριχτεί στην έδρα, ενώ η φιλοξενούμενη θα ποντάρει στην εμπειρία και στην ποιότητα ορισμένων παικτών της. Στηρίζουμε τους Τούρκους, λόγω περισσοτέρων λύσεων, ποντάρουμε 2 (-1.5) σε απόδοση 1.95.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετράει τρεις σερί νίκες και με «ρεκόρ» 10-15 παραμένει ζωντανή για την είσοδό της στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Η Άλμπα ήταν το τελευταίο «θύμα της», την κέρδισε με 85-68 εντός έδρας. Για να έχει τύχη για την 8άδα, πρέπει να κερδίσει τα επόμενα τρία ματς (με Φενέρ, Μονακό, Ζάλγκιρις) και ταυτόχρονα να «γκελάρουν» τρεις από τις ομάδες που βρίσκονται από την 7η έως της 11η θέση, τη δεδομένη στιγμή. Χωρίς απουσίες.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Παραμένει εκτός φόρμας, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, έχοντας απολογισμό 9-13. Το τελευταίο της παιχνίδι έγινε στις 3 Μαρτίου, χάνοντας το ντέρμπι με την Αναντολού Εφές (84-79 εκτός). Πρέπει να κερδίσει την Μπασκόνια, διαφορετικά «χάνεται». Μειώθηκαν οι απουσίες, αυξήθηκαν οι επιλογές για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Εκτός παραμένουν οι γκαρντ Σαγιόκ, Μπιμπέροβιτς και ο σέντερ Ντουβερίογλου (παγκίτες όλοι τους).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet