SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡ. ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/03

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡ. ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/03

24 Μαρτίου 2022 - 05:01

Φάση ομίλων, αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στη 01:30 π.μ. και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo 
Η Παραγουάη είναι «αδιάφορη» βαθμολογικά, έχει αποκλειστεί, αλλά ο τεχνικός Σκελότο στοχεύει σε καλές εμφανίσεις, δοκιμάζοντας και νέα πρόσωπα. Ο Ισημερινός βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό σε απόδοση 2.40.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δεν έχει ελπίδες για το Μουντιάλ, απέχει οκτώ βαθμούς από τα μπαράζ, ενώ απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές. Το τελευταίο παιχνίδι της ήταν απέναντι στη Βραζιλία, χάνοντας με 4-0 εκτός έδρας. Αγνοεί τη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια (0-2-5, σε κανένα δεν βρήκε δίχτυα). Διαθέσιμος ο Γκόμες (Α), απουσιάζουν οι Ρόχας (Μ) και Σανάμπρια (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σίλβα - Ρόχας, Αλντερέτε, Μπαλμπουένα, Ριβέρος - Κούμπας, Σάντσες - Μεδίνα, Αλμιρόν, Ο. Ρομέρο - Φερέιρα.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τερματίσει κάτω από την 5η θέση (μπαράζ), ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, η τελευταία σημειώθηκε στην έδρα του Περού με 1-1. Βρίσκεται στην 3η θέση, στο χέρι της κρατάει την πρόκριση στο Μουντιάλ. Είναι αήττητη στα 7 πιο πρόσφατα (3-4-0). Εκτός οι Ντομίνγκες (Τ), Ορτίς (Τ), Ιμπάρα (Μ), Πλάτα (Μ), Φράνκο (Μ), Καϊσέδο (Μ), Πρεσιάδο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χαλίντες  - Καστίγιο, Τόρες, Χινσαπιέ, Εστουπινιάν - Γκρούεζο, Μέντες, Καρσελέν - Μένα, Εστράδα, Βαλένσια.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet