SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/03

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 25/03

25 Μαρτίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ, με την Αίγυπτο να υποδέχεται τη Σενεγάλη. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ξανά αντιμέτωπες μετά τον τελικό του Κόπα Άφρικα οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για το χαμένο τελικό, όμως η Σενεγάλη από την άλλη έχει ανεβασμένη ψυχολογία και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Επικρατέστερο σενάριο τα γκολ εκατέρωθεν σε απόδοση 2.35 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες θέλουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν τα κατάφεραν στον τελικό του Κόπα Άφρικα κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλΟ, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 στα πέναλτι. Συνολικά στα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, μετράνε έξι ισοπαλίες, δύο νίκες και δύο ήττες, με τις περισσότερες αναμετρήσεις να πηγαίνουν στο Under 2,5. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για την Αίγυπτο, με μοναδικές απώλειες αυτές των Χεγκάζι (Α), Ταουφίκ (Α) και του εξτρέμ Ραμαντάν Σομπχί.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η ομάδα της Σενεγάλης, η οποία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για πρώτη φορά στην ιστορία της, θέλει να βρεθεί και στα τελικά του Μουντιάλ που θα γίνουν στο Κατάρ. Αγωνιστικά παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ σε επίπεδο απουσιών θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι δύο τερματοφύλακες Αλφρέντ Γκομίς και Σένι Ντιενγκ, αλλά και ο εξτρέμ Κρεπίν Ντιατά.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet