ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΣΠΑΝΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 26/03

26 Μαρτίου 2022 - 07:10

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισπανία και Αλβανία. Το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ισπανία να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Ο άσος βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, για αυτό και εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στο ποντάρισμά μας. Επιλογή το Over 2,5 στο 1.65 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Ισπανία, η οποία μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στα προκριματικά του Μουντιάλ αν και δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω Σουηδία και Ελλάδα. Αγωνιστικά εκτός θα παραμείνουν οι  Ντε Τομάς (E), Μαρτίνεθ (Α), Φατί (Ε), Γκαγιά (Α), Οϊαρθάμπαλ (Ε) και Ζ. Μορένο (Ε), καθώς και ο Τραορέ (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νταβίντ Ράγια - Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Γκαρθία, Άλμπα - Κάρλος Σολέρ, Πέδρι, Γκάβι - Σαράμπια, Όλμο, Φεράν Τόρες.

 ΑΛΒΑΝΙΑ

Καλές εμφανίσεις τηρουμένων των αναλογιών έκαναν οι Αλβανοί στα προκριματικά του Μουντιάλ, τερματίζοντας στην 3η θέση και στο -2 από την Πολωνία, η οποία πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ. Αγωνιστικά δείχνουν μία σοβαρότητα τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν καταφέρει να κοιτάνε οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια ακόμα και αν υπάρχει διαφορά ποιότητας. Σε επίπεδο απουσιών για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία εκτός θα παραμείνουν οι Μιχάι (Α) και Μπαράμι (ΜΕ), ενώ δεν θα κοουτσάρει ο Ρέγια.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Στρακόσια - Κουμπούλα, Χοτζαλάρι, Ισμαΐλι - Μπάρε, Ραμαντάνι, Τσεκιτσί, Ρόσι - Ουζούνι, Τσικαλέσι, Μανάι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet