ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΝΔΟΥΡΑ - ΜΕΞΙΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 28/3

ΟΝΔΟΥΡΑ - ΜΕΞΙΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 28/3

27 Μαρτίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, με την Ονδούρα να υποδέχεται το Μεξικό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 02.05 (28/3) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τις καλές εμφανίσεις θέλει να συνεχίσει το Μεξικό, που με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι υπολείπονται πάρα πολύ σε ποιότητα, ενώ δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο στην αναμέτρηση. Με βάση τη λογική, περιμένουμε μία εύκολη και ευρεία νίκη για το Μεξικό. Επιλογή το ασιατικό 2 (-1.5 Α.Η) στο 1.85 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΝΔΟΥΡΑ

Χωρίς νίκη έως τώρα στα προκριματικά του Μουντιάλ και στην τελευταία θέση του ομίλου βρίσκεται η Ονδούρα, η οποία έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς, έχοντας συνολικά 8 νίκες και 4 ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική των προκριματικών και μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναμά, μένοντας στο 1-1. Αγωνιστικά εκτός θα παραμείνουν οι  Φλόρες (Μ), Έλις (Ε), Λοσάνο (Ε) και Φιγκερόα (Α).

ΜΕΞΙΚΟ

Αήττητο το Μεξικό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δείχνοντας σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχοντας στόχο τη διατήρηση της 3η θέσης που οδηγεί απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα του εξασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για τους Μεξικανούς θα παραμείνουν οι Βέγκα (Ε), Φούνες Μόρι (Ε), Γκουαρδάδο (Μ), Πισάρο (ΜΕ) και Ορόσκο (Τ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet