ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ 28/03

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ 28/03

28 Μαρτίου 2022 - 09:40

Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 03:35 π.μ. (29/3) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo 
Η Ατλέτικο Νασιονάλ έχει το προβάδισμα, λόγω έδρας και φανέλας, ωστόσο η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε έχει «χτυπήσει» φόρμα και αναμένεται να κάνει δύσκολη τη ζωή της γηπεδούχου. Προβλέπεται «χορταστικό» ματς, αμφότερες παίζουν επιθετικά, λογικά θα σκοράρουν και οι δύο. Το G/G βρίσκεται σε απόδοση 1.90.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με την Ντεπορτίβο Κάλι, βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 35', αλλά βγήκε στην αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, σημειώνοντας τρία γκολ (τα δύο με πέναλτι) και την ισοφάριση. Βρίσκεται στην 3η θέση, εάν κερδίσει τον αγώνα της, θα ανέβει μόνη στην κορυφή. Εκτός οι τραυματίες Περλάσα (Μ), Ντούκε (Μ), Ανγκούλο (Μ), Αγκιλάρ (Α) και Ντούκε (Ε).

ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, προέρχεται από δύο σερί νίκες, στοχεύει να διατηρηθεί στα πλέι οφ. Τελευταία κέρδισε την Μπουκαραμάνγκα με 3-1 εντός έδρας, φτάνοντας τα τρία διαδοχικά Over 2,5. Εάν κερδίσει τη Νασιονάλ θα «σκαρφαλώσει» στην 4η θέση. Απουσιάζουν οι Μοράλεζ (Α), Ράμος (Ε), Ντε Λα Ρόσα (Ε), Βελάσκες (Μ) και Μοσκέρα (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet