ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΙΓΗΡΙΑ - ΓΚΑΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

ΝΙΓΗΡΙΑ - ΓΚΑΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

29 Μαρτίου 2022 - 07:10

Ρεβάνς για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ ανάμεσα σε Νιγηρία και Γκάνα, μετά το ισόπαλο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ισορροπημένο παιχνίδι περιμένουμε και στη ρεβάνς, με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλή κατάσταση και ο άσος παρά τη μεγάλη δόση ρίσκου αξίζει να προστεθεί στις επιλογές μας. Ποντάρισμα στη νίκη της Νιγηρίας στο 2.00 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΓΗΡΙΑ

Χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της η Νιγηρία, η οποία μετράει μία ήττα και μία ισοπαλία απέναντι σε Τυνησία και Γκάνα. Η ήττα από την Τυνησία έφερε τον αποκλεισμό από το Κόπα Άφρικα στη φάση των “8” σε μία αναμέτρηση με πάρα πολλά διαιτητικά παράπονα από τους Νιγηριανούς. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδικές απώλειες αυτές των Εντιντί και  Οκόγιε.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Ουζόχο - Έινα, Μπάλογκουν, Τρόουστ-Εκόνγκ, Σανούσι - Ίνοσεντ, Αρίμπο - Σιμόν, Τσουκουέζε, Ιχεανάτσο - Όσιμεν.

ΓΚΑΝΑ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι φιλοξενούμενοι είναι φανερό πως δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση, αγνοώντας τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, κατάφεραν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια ανέπαφη την εστία τους, ενώ σε επίπεδο απουσιών δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση οι  Μπάμπα Ραχμάν (Α), Άντο (Μ), Σουλεμάνα (Ε), Οβούσου (Ε) και ο αρχηγός Αντρέ Αγιού.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Γουόλακοτ - Μένσα, Αμαρτέι, Τζικού, Οντόι  -  Έιντου, Κούντους - Πέιντσιλ, Γιεμπόα, Τζ. Αγιού - Γκιάν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet