ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΟΛΙΒΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 30/03

ΒΟΛΙΒΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 30/03

29 Μαρτίου 2022 - 06:13

Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, με τη Βολιβία να υποδέχεται τη Βραζιλία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 02:30 (30/03) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Βραζιλία να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τρίποντο. Αμφότερες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και με βάση τη λογική, περιμένουμε να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με προβάδισμα στο διπλό της Βραζιλία. Επιλογή το διπλό στο 1.65
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΙΒΙΑ

Στην προτελευταία θέση του ομίλου με μόλις 15 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές η Βολιβία, η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες απέναντι στις Βενεζουέλα, Χιλή και Κολομβία. Στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στους Κολομβιανούς, έκανε ακόμη μία προβληματική εμφάνιση και δικαία ηττήθηκε με 3-0. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα, με μοναδική απώλεια αυτή του Χακίν (Α). Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3-1):  Βισκάρα– Κιντέρο, Καράσκο, Σαγρέδο - Βιγιαμίλ, Φερνάντες, Βιγιαροέλ, Βάκα – Γκονσάλες, Ένρι Βάκα - Μαρσέλο Μορένο.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Και μαθηματικά στην πρώτη θέση του ομίλου η Βραζιλία, η οποία έχει συγκεντρώσει συνολικά 42 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές, περνώντας πανηγυρικά στα τελικά του Μουντιάλ. Την περασμένη αγωνιστική σε ένα ακόμη βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι απέναντι στη Χιλή, κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 4-0 εντός έδρας, φτάνοντας συνολικά τις 13 νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για την “Σελεσάο” θα παραμείνουν οι τιμωρημένοι Νεϊμάρ και Βινίσιους, ενώ ο Τιτέ θα κάνει αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Τέλες, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες – Πακετά, Φαμπίνιο, Μπρούνο Γκιμαράες, – Άντονι, Κουτίνιο, Ριτσάρλισον.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet