ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΓΓΛΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 29/03

ΑΓΓΛΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 29/03

29 Μαρτίου 2022 - 07:00

Φιλικός αγώνας. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Αγγλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, παίζει και εντός έδρας, όπου αποκτάει παραπάνω ενέργεια από το κοινό της. Η Ακτή Ελεφαντοστού ελπίζει σε μία ακόμη καλή εμφάνιση, όπως έκανε με τη Γαλλία και αν τύχει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε συνδυαστικά, αναμένοντας νίκη των γηπεδούχων, χωρίς να δεχτούν γκολ. Το 1 & N/G βρίσκεται σε απόδοση 2.30.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΓΛΙΑ

Προέρχεται από δύσκολο φιλικό «τεστ» ενάντια στην Ελβετία, την οποία κέρδισε με 2-1 στο «Γουέμπλεϊ». Στο 22' βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+1') με τον Σο και η ανατροπή σημειώθηκε στο 78', με χτύπημα πέναλτι του Κέιν. Έτσι, διεύρυνε το αήττητο σερί στα 21 παιχνίδια (16-5-0). Ο στόπερ Στόουνς είναι το τελευταίο πλήγμα, απουσιάζουν και οι Άρνολντ (Α), Τζέιμς (Α), Κάλβερτ-Λιούιν (Ε), Έιμπραχαμ (Ε), Ράσφορντ (Ε), Σάντσο (ΜΕ), Τζόνστοουν (Τ), Σάκα (Ε), Ράμσντεϊλ (Τ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ - Πίτερς, Γουάιτ, Μαγκουάιρ, Μίτσελ - Μπέλινγχαμ, Ράις, Μάουντ - Στέρλινγκ, Γκρίλις, Κέιν.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Μετά τη μέτρια πορεία που διέγραψε στο Κόπα Άφρικα (έφτασε μέχρι τους «16»), αποφάσισε να δώσει δύο σερί δυνατά φιλικά ματς μακριά από τη χώρα της. Το πρώτο έγινε στη Μασσαλία απέναντι στη Γαλλία, χάνοντας με 2-1. Έκανε καλή προσπάθεια, προηγήθηκε με τον Πεπέ στο 19', ισοφαρίστηκε στο 22', ενώ το γκολ της ήττας το δέχτηκε στο 93'. Πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χ. Τραορέ (Μ), Ντιέ (Μ), Μαϊγκά (Μ) και Κουαμέ (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπ. Σανγκαρέ - Οριέ, Μπαϊγί, Κοσουνού, Κονάν - Ι. Σανγκαρέ, Σέρι, Κεσιέ - Γκραντέλ, Κορνέ, Αλέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet