ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΕΡΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

ΒΕΡΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

29 Μαρτίου 2022 - 23:29

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Super League 2 στην Ελλάδα, με τη Βέροια να υποδέχεται τον Ηρακλή. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τη Βέροια να θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Ηρακλής αν και αήττητος στα τελευταία τρία παιχνίδια, εκτός από την έδρα του δυσκολεύεται αρκετά. Στοιχηματικά θα κρατήσουμε τον άσο της Βέροιας στο 1.60 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Βέροια, η οποία προέρχεται από 4 σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα που τη διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς σε 25 παιχνίδια. Στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο, επικρατώντας με 1-0 με γκολ του αρχισκόρερ του πρωταθλήματος, Πασά. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Βέροια δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με μοναδικές απουσίες αυτές των Κάτσε και Καπνίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος παραμένει αήττητος στα τελευταία τρία παιχνίδια του, έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες απέναντι σε Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακό Β και Πανσερραϊκό. Στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα των Σερρών, αν και ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Πατράλη, στην επανάληψη προδόθηκε για ακόμη μία φορά από την αμυντική του λειτουργία με τον Πανσερραϊκό να ισοφαρίζει σε 1-1. Εκτός οι Κάκκο και Παπαστεριανός.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet