ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

29 Μαρτίου 2022 - 23:33

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Super League 2 στην Ελλάδα, με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Διαγόρα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αισθητή η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Εργοτέλη να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο με βάση και την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι δύσκολα πετάνε βαθμούς και ο άσος κοντά στο 1.70 εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε να επιβεβαιωθεί.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Την άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος γνώρισε απρόσμενη ήττα με 4-0 την περασμένη εβδομάδα από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Βαθμολογικά βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς έχοντας πάρει διάφορα 9 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για τους γηπεδούχους θα παραμείνουν οι Κόνραντ, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Ποζατζίδης και Μπουτσάκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Την 13η ήττα του σε 25 παιχνίδια γνώρισε ο Διαγόρας μεσοβδόμαδα κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας, κατρακυλώντας ακόμη πιο κάτω στη βαθμολογία. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει η ψυχολογική του κατάσταση. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς η ομάδα της Ρόδου δεν θα έχει στη διάθεσή της για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τους Κώστα Παπαδόπουλο και Δημήτρη Σκαφίδα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet