ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΗΠΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 31/03

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΗΠΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 31/03

30 Μαρτίου 2022 - 07:00

Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών της Ζώνης Β. & Κ. Αμερικής. Το ματς αρχίζει στις 04:05 π.μ. και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Κόστα Ρίκα θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να ελπίζει για απευθείας πρόκριση, ενώ οι ΗΠΑ πρέπει να ηττηθούν με 6 γκολ διαφορά για να χάσουν την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προβλέπεται αμφίρροπο ματς, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο. Το «Χ» εμφανίζεται σε απόδοση 3.10.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Έχει «καπαρωμένη» την 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Μουντιάλ. Απέχει 3 βαθμούς από τη 2η - 3η θέση, ωστόσο πρέπει να καλύψει μεγάλες διαφορές τερμάτων για περάσει απευθείας στα γκρουπ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα σενάριο είναι να κερδίσει τις ΗΠΑ με 6 γκολ διαφορά και το άλλο είναι να κερδίσει τις ΗΠΑ με σκορ που καλύπτει τη διαφορά των γκολ από το Μεξικό (-4 έως τώρα) και το ίδιο το Μεξικό να χάσει τον αγώνα του. Χωρίς τους τραυματίες Ματαρίτα (Α), Ντουάρτε (Α), Γκαμπόα (Α) και Μπλάνκο (M).

ΗΠΑ

Βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στα τελικά του Μουντιάλ, πρέπει να γίνουν ακραία πράγματα για να χάσει τη θέση από την Κόστα Ρίκα. Για την ακρίβεια, πρέπει να χάσουν με έξι γκολ διαφορά για να οδηγηθούν στα μπαράζ. Λογικά, για 11η φορά θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο τελευταίο ματς επικράτησε του Παναμά με 5-1 εντός έδρας. Εκτός οι Κάνον (Α), ΜακKένι (ΜΕ), Ντεστ (Α), Άαρονσον (ΜΕ), Τέρνερ (Τ) και Ρίτσαρντς (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet