ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Σαφέστατα πληγώθηκε ο εγωισμός της «Βασίλισσας» μετά την τραγική εμφάνιση στο «Κλάσικο» και την κριτική που ασκήθηκε σε παίκτες και προπονητές. Η επιστροφή του Μπενζεμά θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στη Ρεάλ, που θέλει να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Λονδίνο. Προβάδισμα στο «διπλό» - 1.95

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΘΕΛΤΑ

Προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία εντός κόντρα στην Μπέτις (0-0). Η Θέλτα ήταν καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική, με αποτέλεσμα να πάρει μόνο τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Βρίσκεται στην 11η θέση με 36 βαθμούς κι έχει εξασφαλίσει εν πολλοίς την παραμονή. «Σοκ» με την υπόθεση του Μίνα (Ε), που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας το 2017. Παρόλα αυτά, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Κουντέτ. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο αρχηγός Μάγιο (Α), εξέτισαν την ποινή τους οι βασικοί Γκαλάν (Α) και Τσέρβι (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Ντιτούρο – Βάσκες, Αϊντού, Αραούχο, Γκαλάν – Μπελτράν – Μπράις Μέντεθ, Ντ. Σουάρεθ, Τσέρβι – Άσπας, Γκαλιάρδο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιστρέφει από τη διακοπή μετά την ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα (0-4). Απόντος του πολυτιμότερου παίκτη της, Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε χαμένη στο γήπεδο και ηττήθηκε εύκολα από τους Καταλανούς. Βαθμολογικά, πάντως, ελάχιστα κόστισε αυτή η απώλεια, αφού διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη 2η Σεβίλλη (+9). Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Μεντί (Α) και Μπενζεμά (Ε), εκτός οι τραυματίες Ίσκο (ΜΕ) και Γιόβιτς (Ε). Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο ταλαιπωρημένος Αζάρ (ΜΕ), λογικά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Θετικός στον κορωνοϊό ο κόουτς Αντσελότι, στον πάγκο ο γιός του, Ντάβιντε. Ακολουθεί ο προημιτελικός του UCL με την Τσέλσι (06/04).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρος – Βινίσιους, Μπενζεμά, Ροντρίγκο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet