ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 07:19

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Αλαβές «καίγεται» για βαθμούς, ενώ η Ατλέτικο έχει να σκεφτεί το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σίτι. Ωστόσο, έχει το βάθος στο ρόστερ για να πάρει το ματς, ειδικά το τελευταίο διάστημα που βρίσκεται σε φόρμα. Κλασικό combo το «1 & Under 3,5» - 1.85

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μετά το «διπλό» επί της Ράγιο Βαγεκάνο (1-0). Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να ανεβαίνει αγωνιστικά και χάρη σε ένα γκολ του Κόκε (49') έφτασε τους 54 βαθμούς και πήρε ένα πολύ σημαντικό «+4» από την 5η θέση, στη μάχη για την τετράδα. Εκτός οι τιμωρημένοι Κόκε (Μ), Κορέα (Ε) κι ο τραυματίας Ερέρα (M). Εξέτισαν οι Σεράνο (Μ) και Καράσκο (Μ), διαθέσιμοι επίσης οι Βρσάλικο (Α), Λεμάρ (Μ), Βας (Μ) και Κούνια (Ε). Ακολουθεί το εκτός με τη Μάντσεστερ Σίτι (05/04) για τα προημιτελικά του UCL.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Όμπλακ – Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένες, Ρεϊνίλντο, Λόντι – Γιορέντε, Κοντόγκμπια, Λεμάρ – Ζοάο Φέλιξ, Γκριεζμάν.

ΑΛΑΒΕΣ

Αντιθέτως πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη μετράει η Αλαβές, που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γρανάδα (2-3). Και τα πέντε γκολ του αγώνα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την Αλαβές να ανατρέπει το εις βάρος της 0-1, αλλά τους φιλοξενούμενους να απαντούν με δική τους ανατροπή και να παίρνουν τη νίκη. Στη 19η θέση με 22 βαθμούς. Εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Λόπεθ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πατσέκο – Τενάγλια, Λεζέν, Λαγκουάρδια, Ντουάρτε – Πίνα, Λουμ, Εσκαλάντε – Μέντεθ, Χοσέλου, Ριόχα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet