ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 02/04

ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 03:03

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Η Λάτσιο έχασε σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και η νίκη κόντρα στη Σασουόλο είναι μονόδρομος. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη σημαντική απουσία του Μπεράρντι, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει το επιθετικό της στυλ. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 3 - 1.80
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΤΣΙΟ

Πιάστηκε... εξαπίνης στο ντέρμπι με τη Ρόμα (0-3) και γνώρισε εύκολη ήττα στα πλαίσια της 30ής αγωνιστικής. Η Λάτσιο περίμενε μια κουρασμένη Ρόμα από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι, αντ' αυτού είδε μια ορεξάτη ομάδα που προηγήθηκε με το «καλημέρα» (1'), ενώ μέχρι το ημίχρονο (22', 40') είχε μετατρέψει το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι υποχώρησε στην 7η θέση με 49 βαθμούς. Συμπλήρωσε το όριο καρτών ο Πέδρο (ΜΕ), στη θέση του ο Τζακάνι (ΜΕ) που εξέτισε δική του ποινή. Με ερωτηματικό οι Φελίπε (Α) και Ράντου (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στρακόσα – Λατσάρι, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Μάρουσιτς – Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας, Αλμπέρτο – Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Έφτασε τα έξι ματς χωρίς ήττα, μετά την εύκολη νίκη εντός επί της Σπέτσια (4-1). Η Σασουόλο προηγήθηκε με πέναλτι του Μπεράρντι (17') και παρότι ισοφαρίστηκε (36'), είχε εύκολο έργο στην επανάληψη. Ο Μπεράρντι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (48'), με τους Αϊχάν (78') και Σκαμάκα (81') να ακολουθούν. Ανέβηκε στην 9η θέση με 43 βαθμούς. Εξέτισε ο Ρασπαντόρι (ΜΕ), θα πάρει τη θέση του υπερπολύτιμου Μπεράρντι (ΜΕ) που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Εκτός αποστολής έμεινε κι ο βασικός Λοπέζ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κονσίλι – Μουλντούρ, Κίρικες, Φεράρι, Κυριακόπουλος – Χαρουί, Φρατέζι – Ρασπαντόρι, Ενρίκε, Τραορέ - Σκαμάκα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet