ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Η Αταλάντα φαίνεται να «καλοκοιτάζει» το Γιουρόπα Λιγκ που θα της αποφέρει μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι πλέον αδύνατο να επιτύχει μέσω του πρωταθλήματος. Η Νάπολι «καίγεται» σαφώς για τη νίκη ώστε να συνεχίσει να πιέζει τη Μίλαν, αλλά θα έχει σημαντικές απουσίες. Ποντάρουμε στο «Χ» - 3.50
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με το «διπλό» επί της Μπολόνια (1-0). Μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», η Αταλάντα πήρε μια τυχερή νίκη με το γκολ του Μουσταφά Σισέ (82'), ενός 18χρονου φορ από τη Γουινέα, ο οποίος σκόραρε στο επαγγελματικό του ντεμπούτο! Εξέτισε την ποινή του ο βασικός Τζαπακόστα (ΜΑ), πολύ σημαντικές απουσίες αυτές των Τολόι (Α) και Τζιμσίτι (Α). Στον πάγκο θα βρεθεί ο πολύτιμος Σαπάτα (Ε), που ξεπέρασε τον τραυματισμό του πολύ πιο γρήγορα από την αρχική πρόβλεψη. Ακολουθεί το εκτός με τη Λειψία (07/04) για τα προημιτελικά του ECL.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μούσο – Πετσέλα, Παλομίνο, Ντεμιράλ – Χάτεμπουρ, Φρόιλερ, Ντε Ρον, Τζαπακόστα – Πάσαλιτς, Μαλινόφσκι – Μπογκά.

ΝΑΠΟΛΙ

Από νίκη με ανατροπή προέρχεται η Νάπολι, στο εντός με την Ουντινέζε (2-1). Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλει να εξαντλήσεις τις όποιες ελπίδες έχει για κατάκτηση του πρωταθλήματος και βρήκε το σθένος να επιστρέψει από το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, χάρη στον Οσίμχεν (52', 63') που γύρισε μόνος του το ματς. Στο «-3» από την πρωτοπόρο Μίλαν, έπειτα από 30 αγώνες. Κομβικές οι απουσίες των Ραχμάνι (Α) και Οσίμχεν (Ε), εκτός επίσης οι Μερέτ (Τ), Ντι Λορέντσο (Α), Ουνάς (ΜΕ) και Πετάνια (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Οσπίνα – Τζανόλι, Κουλιμπαλί, Ζεσούς, Μάριο Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Φ. Ρουίθ – Ινσίνιε, Μέρτενς, Πολιτάνο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet