ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Κι όμως η Γιουβέντους μπορεί να μπει δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, κάτι που προϋποθέτει βεβαίως να βγει νικήτρια από το σημερινό ντέρμπι. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, αλλά ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ μοιάζει ασταθής, ενώ δεν σκοράρει εύκολα εκτός έδρας. Παίζεται ο «άσος», με την απαραίτητη κάλυψη (1 DNB) - 2.00
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να ελπίζει στη διεκδίκηση του τίτλου. Μετά τον άσχημο αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ, η Γιουβέντους φιλοξένησε τη Σαλερνιτάνα και πήρε μια επαγγελματική νίκη (2-0). Το σκορ άνοιξε ο Ντιμπάλα (5'), με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ντούσαν Βλάχοβιτς, να πετυχαίνει το 21ο γκολ (29'). Στο «-7» από την κορυφή η «Γηραιά Κυρία», με νίκη σήμερα προσπερνάει στην 3η θέση την Ίντερ. Συμπλήρωσε κάρτες ο ενίοτε βασικός Πελεγκρίνι (Α) και θα εκτίσει ποινή. Στην αποστολή οι Μπονούτσι (Α), Λοκατέλι (Μ) και Ζακάρια (Μ), ο τελευταίος έχει «κλειδώσει» θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σέζνι – Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο – Κουαδράδο, Ζακάρια, Αρτούρ, Μπερναρντέσκι – Βλάχοβιτς, Ντιμπάλα.

ΙΝΤΕΡ

Εντός έδρας «γκέλα» για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, που έμεινε ισόπαλη με τη Φιορεντίνα (1-1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους καλύτερους φιλοξενούμενους (50'), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα με γκολ του Ντάμφρις (55'). Στο τελευταίο ημίωρο ανέβασε στροφές, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή. Έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, μένοντας στο «-6» από την πρωτοπόρο Μίλαν, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο να δώσει. Με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους ο κόουτς Ιντζάγκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Λ. Μαρτίνες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet