ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΩΝΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 07:05

Αναμέτρηση για τα πλέι-άουτ της Super League, με τον Ιωνικό να υποδέχεται τον Βόλο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, οι οποίες έχουν διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και δεν κινδυνεύουν άμεσα. Αγωνιστικά έχουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ και περιμένουμε να μας χαρίσουν ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Επικρατέστερο σενάριο το G/G στο 2.20 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Ιωνικός, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Βαθμολογικά έχει συγκεντρώσει πλέον 29 βαθμούς, παραμένοντας έτσι στην 5η θέση των πλέι-άουτ και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Αγωνιστικά η ομάδα της Νίκαιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάναλη (Ε) και Ματσούκα (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Χουτεσιώτης – Μύγας, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Λένις, Ρομαό, Ντάλσιο, Άοσμαν - Μάντζης, Τουράμ.

ΒΟΛΟΣ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Βόλος εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Βαθμολογικά εξαργυρώνει το πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, καθώς έχει πάρει αποτελέσματα που τον να διατηρούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Αγωνιστικά ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κότνικ (Τ), Τσοκάνη (Μ), Σοάρες (ΜΕ) και Ορός (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Άλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φεράρι – Μπαριέντος, Νίνης– Κορρέα, Ρεγκατέν, Φερνάντες – Βαν Βέερτ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet