ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 03/04

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 07:23

Αναμέτρηση για τα πλέι-οφ της Super League με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αν και φαβορί στην αναμέτρηση ο Άρης, ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι ο κακός του «δαίμονας» τη φετινή σεζόν, καθώς τον έχει υποχρεώσει σε δύο ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα, που θα παλέψει τουλάχιστον για την ισοπαλία. Αμφότερες δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν. Επιλογή το G/G στο ελκυστικό 2.40 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΗΣ

Με μία ήττα και μία ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ η ομάδα του Μπούργος, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό με 2-1 και ήρθε ισόπαλη εντός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-0) τη 2η αγωνιστική. Το διάστημα της διακοπής έδωσε την ευκαιρία στον Αργεντινό προπονητή να δουλέψει αρκετά με τους παίκτες του, με την ευχή όλων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης να παρουσιαστεί πιο επικίνδυνος κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Σε επίπεδο απουσιών επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό του ο Μαντσίνι, ενώ εκτός θα παραμείνουν οι  Μάνος (Ε) και Λούμορ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα(4-2-3-1): Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Ματίγια, Σάσα – Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Γκαρσία  – Καμαρά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ θα ψάξει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αν και έκανε καλές εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κατάφερε να πάρει μόλις ένα βαθμό. Στην τελευταία αναμέτρηση εντός έδρας με αντίπαλο τους “ερυθρόλευκους”, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην ισοφάριση με τον Περέα στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Αγωνιστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα με μοναδικές απώλειες αυτές των Πίρσμαν και Κόντε.

Πιθανή ενδεκάδα(4-4-1-1): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι – Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι – Ντομίνγκεθ – Περέα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet