ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 05/04

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 05/04

05 Απριλίου 2022 - 07:25

Πρώτη αναμέτρηση για την φάση τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπενφίκα να υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αν και υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας μέσα στις δύο ομάδες, η Μπενφίκα είναι μία "δυσκολοκατάβλητη" ομάδα που εντός έδρας εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική. Στοιχηματικά περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι με λίγα γκολ και μικρό προβάδισμα στη Λίβερπουλ. Επιλογή το συνδυαστικό 2 & Under 4.5 στο 1.80.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Δύο πρόσωπα εμφανίζει ως τώρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η Μπενφίκα. Εντός συνόρων προέρχεται από ήττα κόντρα στην Μπράγκα με 3-2, αποτέλεσμα που την απομάκρυνε αρκετά από την πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη είναι η ευχάριστη έκπληξη των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κατάφερε να αποκλείσει σε διπλά παιχνίδια τον Άγιαξ με μία νίκη και μία ισοπαλία. Αγωνιστικά οι «Αετοί της Λισαβόνας» δεν έχουν προβλήματα με τον Νούνιες να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βλαχοδήμος - Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Γκριμάλντο - Έβερτον, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Σίλβα - Ράμος, Νούνιες.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λίβερπουλ βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από 4 σερί τρίποντα σε πρωτάθλημα και κύπελλο που την έχουν φέρει μία ανάσα από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μάντσεστερ Σίτι. Το περασμένο Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Γουότφορντ, κατάφερε να πάρει μία εύκολη και σημαντική νίκη επικρατώντας με 2-0 με γκολ των Ντιόγκο Ζότα και Φαμπίνιο. Σε επίπεδο απουσιών ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει κανένα πρόβλημα, με τον Κεϊτά να είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Μανέ, Ντίαζ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet