COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow LIGUE 1: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΛΥΩΝ ΣΤΟ 1.93

Ligue 1: Δυναμική πρεμιέρα για Λυών στο 1.93

To γαλλικό πρωτάθλημα έχει για φετινή του αφετηρία το Groupama Stadium της Λυών, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Αζαξιό. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, καθώς και το τι θα παίξουμε στο ματς.

To γαλλικό πρωτάθλημα έχει για φετινή του αφετηρία το Groupama Stadium της Λυών, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Αζαξιό. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, καθώς και το τι θα παίξουμε στο ματς.

05/08/2022 - 14:00
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Νέα εποχή για την ομάδα της Λυών, η οποία άλλαξε διοίκηση (οι ιδιοκτήτες της έχουν επίσης την Μποταφόγκο και την Κρίσταλ Πάλας) και ενισχύθηκε σημαντικά κατά το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Αναμφίβολα, αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι επιστροφές των Τολισό και Λακαζέτ, καθώς και η μετακόμιση του Ταλιαφίκο από τον Άγιαξ στους «Λιονέ». 

Η φιλοξενούμενη ομάδα, από την άλλη πλευρά, τερμάτισε δεύτερη στη Ligue2 της περασμένης σεζόν και πήρε απευθείας την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου (με μόλις ένα βαθμό παραπάνω από την Οσέρ (74-73). Μεταγραφικά, έμεινε σε ρηχά νερά με τις προσθήκες των Φερνάντ Μαγιεμπό (Χάβρη) και του Αμουμά (Σεντ-Ετιέν) να κάνουν τη διαφορά. Είναι ομάδα προπονητή, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Ολιβιέ Πανταλονί βρίσκεται στην άκρη του πάγκου από τις 6 Νοεμβρίου του 2014.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, αλλά απέναντί τους θα βρουν την ομάδα που πέρυσι στη Ligue2 είχε την καλύτερη άμυνα και δέχθηκε μόλις 19 γκολ σε 38 αναμετρήσεις. Η επιθετική ικανότητα όμως της Λυών είναι μεγάλη και σήμερα δύσκολα θα καταφέρει ο Πανταλονί να βρει τρόπους να σταματήσει την ομάδα του Πέτερ Μποζ.

Το ματς απόψε αρχίζει στις 22:00, σε απευθείας μετάδοση από το Novasports 3 HD 📺

Η νίκη της Λυών προσφέρεται μόλις στο 1.35 ενώ αυτή της Αζαξιό σχεδόν... δεκαπλασιάζει στο 9.50. Αποτρεπτικές αποδόσεις για την επιλογή σημείου, μπορούμε να βρούμε καλύτερη τιμή πηγαίνοντας με συνδυαστικό bet.

Τι παίζουμε

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και το σύνολο του Μποζ θα το αποδείξει και εντός των τεσσάρων γραμμών. Ακόμα και αν βρει γκολ η Αζαξιό, οι γηπεδούχοι δύσκολα θα χάσουν αλλά θα μας επιβεβαιώσουν σημείο στα όρια του διπλασιασμού.

Λυών - Αζαξιό ➡ 1 & Οver 2.5 1.93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet