COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow «ΠΛΗΓΜΑ» ΜΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

«Πλήγμα» με Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ

Ο Έλληνας επιθετικός τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, περίπου και θα απουσιάσει από την αυριανή (24/8) ρεβάνς με την Κοπεγχάγη  για τα Play Off του Champions League.

Ο Έλληνας επιθετικός τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, περίπου και θα απουσιάσει από την αυριανή (24/8) ρεβάνς με την Κοπεγχάγη  για τα Play Off του Champions League.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
23 Αυγούστου 2022 - 18:30
23/08/2022 - 18:30
BAKASETAS.jpg

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες τέθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Αντάλιασπορ ήταν πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται, φυσικά και για την αυριανή (24/8) ρεβάνς της Τραμπζονσπόρ με την Κοπεγχάγη, για τα Play Off του Champions League. Ακόμα, θα χάσει και το σημαντικό ντέρμπι (28/8) του τουρκικού πρωταθλήματος με τη Γαλατάσαραϊ. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Αναμένεται, πάντως, να προλάβει τα δυο παιχνίδια της εθνικής μας ομάδας για το Nations League, με αντιπάλους την Κύπρο (24/9) και τη Β. Ιρλανδία (27/9). 

Αποδόσεις στο Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη 

Ακόμα και χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα στην σύνθεση της, η Τραμπζονσπόρ, που ηττήθηκε στο πρώτο ματς των Play Off του Champions League με 2-1 από την Κοπεγχάγη, είναι το φαβορί για τη νίκη στη ρεβάνς, σε απόδοση 2.02. Αντίθετα, η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.60 και η επικράτηση της ομάδας από τη Δανία στο 3.35

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet