COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ: ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΟΚ Ο ΟΝΤΟΥΜΠΑΖΙΟ

Άρης: Χάνει το ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Οντουμπάζιο

Ο Άγγλος αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες, τουλάχιστον, ενώ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπούργος για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό και το ντέρμπι της 3ης με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Άγγλος αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες, τουλάχιστον, ενώ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπούργος για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό και το ντέρμπι της 3ης με τον ΠΑΟΚ. 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
25 Αυγούστου 2022 - 18:26
25/08/2022 - 18:26
ontubatzo.jpg

Δυσάρεστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής προπόνησης για τον Μόουζες Οντουμπάζιο. Ο Άγγλος δεξιός μπακ αποχώρησε με ενοχλήσεις από το πρόγραμμα εκγύμνασης και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες, τουλάχιστον και θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι (28/8) με τον Παναιτωλικό, αλλά και το ντέρμπι (4/9) με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Moses Odubajo, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση, το μεσημέρι έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο). Ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Εμπακατά αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. 

Αποδόσεις στο Παναιτωλικός - Άρης 

Ακόμα, πάντως και χωρίς τον Οντουμπάζιο, ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και είναι φαβορί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, σε απόδοση 1.91. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.35 και η επικράτηση της ομάδας του Αγρινίου στο 4.45

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet