ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΣΠΑΕΙ ΤΟ... ΡΟΔΙ Ο ΚΑΒΑΝΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ* ΑΠΟΔΟΣΗ

Σπάει το... ρόδι ο Καβάνι με ενισχυμένη* απόδοση

Οι «νυχτερίδες» του Γκατούζο αντιμετωπίζουν απόψε εκτός έδρας την Οσασούνα και ο «άσφαιρος», μέχρι στιγμής, Έντισον Καβάνι, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο «Estadio El Sadar» για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι «νυχτερίδες» του Γκατούζο αντιμετωπίζουν απόψε εκτός έδρας την Οσασούνα και ο «άσφαιρος», μέχρι στιγμής, Έντισον Καβάνι, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο «Estadio El Sadar» για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

07/10/2022 - 13:31
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
12.jpg

Αμφότερες προέρχονται από ισοπαλία στην προηγούμενη αγωνιστική και απόψε θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 8ης στροφής στα Λα Λίγκα. Η Οσασούνα μάλιστα απέσπασε σπουδαίο αποτελέσματα μέσα στην έδρα της Ρεάλ, αναγκάζοντας τη «Βασίλισσα» στην πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα (μετρούσε 6/6 νίκες μέχρι και το φινάλε της έβδομης αγωνιστικής). 

Από την άλλη πλευρά, η Βαλένθια, που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στο κομμάτι της επίθεσης, δεν έχει ξυπνήσει μέχρι στιγμής τα ένστικτα του στράικερ στον Έντισον Καβάνι. Ειδικότερα, ο Ουρουγουανός στράικερ μετρά 145 αγωνιστικά λεπτά σε δύο εμφανίσεις, έχοντας συνολικά 1.5 σουτ ανά μέσο όρο δίχως να έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο ο προπονητής του όσο και ίδιος γνωρίζουν καλά πως είναι θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο γκολ με τις «νυχτερίδες» και το αποψινό ματς με την Οσασούνα φαντάζει ιδανικό. Αυτό καθώς πρόκειται για μία ομάδα που είναι στα μέτρα της και ο Καβάνι αναμένεται να χώρους για να κάνει τη «ζημιά».

Το ενδιαφέρον μας λοιπόν στη αναμέτρηση έχει εστιάσει πάνω στον 35χρονο στράικερ κι ως εκ τούτου, στον παρακάτω πίνακα σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες επιλογές που προσφέρονται από τις νόμιμες στοιχηματικές. 

Σημείο Απόδοση
Anytime Σκόρερ
Super Ενισχυμένες* Αποδόσεις
4.24
Να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα 4.50
Να σκοράρει - 1ο Ημίχρονο 5.70
Να σκοράρει με κεφαλιά 9.60
Να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι 10.25

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τι παίζουμε

Ο Καβάνι κυνηγάει το πρώτο του γκολ με την Βαλένθια, που θα του δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας. Το ματς με την Οσασούνα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και δύσκολα θα την αφήσει να πάει χαμένη. 

Anytime Σκόρερ (Super Ενισχυμένες* Αποδόσεις) 4.24
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet