COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΤΕΝΙΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ… ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τσιτσιπάς: Πρόκριση στο… ρελαντί στα ημιτελικά της Στοκχόλμης

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε, σχετικά εύκολα, με 2-0 επί του Ίμερ και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους «4» του τουρνουά  που διεξάγεται στη Σουηδία. 

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε, σχετικά εύκολα, με 2-0 επί του Ίμερ και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους «4» του τουρνουά  που διεξάγεται στη Σουηδία. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Οκτωβρίου 2022 - 21:53
21/10/2022 - 21:53
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
tsitsipas.jpg

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε εύκολα, σχετικά, επί του Σουηδού Μίκαελ Ίμερ με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Οpen που διεξάγεται στη Στοκχόλμη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κερδίσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο και τις πέντε φορές που τον έχει αντιμετωπίσει. Στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φράνσις Τιαφό – Εμιλ Ρουουσουβουόρι.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε αρχικά με 3-1 και στη συνέχεια με 5-2. Ο Σουηδός αντέδρασε και κέρδισε τρία συνεχόμενα γκέιμς. Αυτή, ήταν και η μοναδική φορά που κατάφερε να κοντράρει ουσιαστικά, τον Έλληνα τενίστα. Ο Τσιτσιπάς «συνήλθε», προηγήθηκε 6-5 και με μπρέικ κέρδισε το πρώτο σετ. Με τον «αέρα» της νίκης και με κεκτημένη ταχύτητα ξεκίνησε και το δεύτερο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής. Αιφνιδίασε, μάλιστα, τον αντίπαλο του και προηγήθηκε με 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ίμερ ήταν να μειώσει αρχικά σε 4-2 και στη συνέχεια σε 5-3, όμως, ο Τσιτσιπάς ανέβασε και πάλι «στροφές» και πήρε εύκολα και το δεύτερο σετ με 6-2. 

Τα σετ: 2-0 (7-5, 6-3)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet