ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow WORLD CHALLENGE ΑΠΟ ΤΟ PAMESTOIXIMA.GR ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022!

World Challenge από το Pamestoixima.gr με καθημερινές αποστολές για το Μουντιάλ 2022!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Δεκεμβρίου 2022 - 09:05
18/12/2022 - 09:05
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Pamestoixima_World_Challenge.png

Το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, World Challenge, κάνει ακόμα πιο συναρπαστική την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η σέντρα του Μουντιάλ 2022 έγινε στα γήπεδα του Κατάρ και η κούρσα για την ανάδειξη της χώρας που θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια έχει ήδη αρχίσει. Και το Pamestoixima.gr είναι εδώ, για να κάνει ακόμα πιο συναρπαστική την εμπειρία, με το World Challenge.

Το World Challenge είναι το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr και διαθέτει καθημερινές... ειδικές αποστολές για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Σκοπός είναι να μαζέψεις όσους περισσότερους βαθμούς μπορείς, για να ανέβεις στην κορυφή του πίνακα κατάταξης και να κερδίσεις έπαθλα μεγάλης αξίας και μοναδικά δώρα*.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Καθημερινά στη σελίδα του Pamestoixima.gr και στην κατηγορία World Challenge σε περιμένουν σούπερ προκλήσεις - μία κάθε ημέρα - σχετικές με το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Αν τις εκπληρώσεις, μαζεύεις και τους ανάλογους πόντους. Όσους περισσότερους πόντους συγκεντρώσεις, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στον πίνακα κατάταξης. Αν παραλείψεις μία ημέρα, τότε δεν θα πάρεις και τους απαραίτητους πόντους.

Επιπλέον, εφόσον εκπληρώσεις μία δοκιμασία, την επόμενη ημέρα σε περιμένει μία ακόμα πρόκληση, για μεγαλύτερη απόλαυση και περισσότερους πόντους - άρα και υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείς να πάρεις μέρος στο World Challenge είτε μόνος σου, είτε με την ομάδα που θα δημιουργήσεις με την παρέα σου, και όλοι μαζί μπορείτε να προσπαθήσετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εφόσον, λοιπόν, πάρεις μέρος στο World Challenge, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις πλούσια δώρα και φανταστικά έπαθλα.

Ειδικά αν φτάσεις μέχρι τον τερματισμό ή την κορυφή, σε περιμένουν έπαθλα* μεγάλης αξίας. Με το World Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκόσμιου 2022!

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr, αλλά και μέχρι το τέλος του Μουντιάλ 2022!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά ‘Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet