home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΝΕΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ - ΒΑΡΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΑΤΕ ΜΕ ΙΩΣΗ

Μουντιάλ 2022: Νέα ανησυχία στη Γαλλία - Βαράν και Κονατέ με ίωση

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η εθνική Γαλλίας, καθώς λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 (18/12), η ομάδα πλήττεται από κρούσματα ίωσης. 

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η εθνική Γαλλίας, καθώς λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 (18/12), η ομάδα πλήττεται από κρούσματα ίωσης. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Δεκεμβρίου 2022 - 16:25
16/12/2022 - 16:25
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
raphael-varane-et-ibrahima-konate-sont-touches-par-le-virus-qui-s-attaquent-aux-bleus-depuis-le-debut-de-semaine-photo-sipa-kieran-mcmanus-1671194701.jpg

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των παγκόσμιων πρωταθλητών, ενόψει του τελικού με την Αργεντινή την προσεχή Κυριακή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες, οι Ραμπιό και Ουπαμεκανό έμειναν εκτός αποστολής στον ημιτελικό λόγω ίωσης, ενώ το πρωί της Πέμπτης ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα προληπτικά. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν ορισμένες πληροφορίες που έκαναν λόγο πως οι παίκτες έχουν προσβληθεί από τη «γρίπη της καμήλας» μια λοίμωξη δηλαδή του αναπνευστικού που προκαλείται από κορωνoϊό και εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία το 2012, με τον Ντεσάμπ βέβαια να παρουσιάζεται καθησυχαστικός, αναφέροντας ως αιτία την εκτεταμένη χρήση των κλιματιστικών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12) ωστόσο με δημοσίευμά της η «Equipe» γνωστοποίησε πως, δύο ακόμη παίκτες και συγκεκριμένα οι Ραφαέλ Βαράν και ο Ιμπραχίμα Κονατέ, «χτυπήθηκαν» από ίωση. Επιπλέον, ανέφερε πως το δίδυμο των στόπερ παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό της ομάδας και δεν θα λάβει φυσικά μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Σημειώνεται πως, σε μερικά 24ωρα η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης στο «Lusail Iconic Stadium». Όσον αφορά το σετ των αποδόσεων, ο άσος της ομάδας του Μέσι δίνεται με ένα ελαφρύ προβάδισμα ως φαβορί στο 2.67, το Χ στο 3.05 και το διπλό στο 2.85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet