ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ: ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ SPORTINGBET!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Παίζει στην Sportingbet!

12 Ιουνίου 2020 - 23:38

Τα play off της Super League συνεχίζουν με ένα ακόμη ντέρμπι. Έπειτά από τις μεγάλες αναμετρήσεις των ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ήρθε η ώρα της συνάντησης των «πράσινων» του Γιώργου Δώνη και των «ασπρόμαυρων» του Άμπελ Φερέιρα. Δύο ομάδες που επανήλθαν στην δράση με εντελώς διαφορετική αγωνιστική εικόνα η μία από την άλλη.

Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των play off της Super League κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε πιο έτοιμος και με καλύτερα πατήματα. Προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με το γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός φορ μαζί με τους Γιόχασον, Ινσούα και Ζαχίντ αποχώρησαν με μικροπροβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο για κανέναν δεν υπάρχει η ανησυχία ότι θα χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ |21+

Στην… αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε κόντρα στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο για την ήττα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να «γυρίσουν» σελίδα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Μεγάλο πλήγμα για τον Άμπελ Φερέιρα η απουσία του Γιόσιπ Μίσιτς, ίσως του πολυτιμότερου παίκτη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Δεν υπολογίζονται ακόμη οι επίσης τραυματίες, Κρέσπο, Ζαμπά και Αουγκούστο.

Στα τέσσερα φετινά ραντεβού των δύο ομάδων ο ΠΑΟΚ επικράτησε στα δύο για το Κύπελλο, ενώ ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το τρίποντο στην έδρα για τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου της Super League. Τέλος αυτό για την 9η αγωνιστική ήρθε ισόπαλο στη Τούμπα 2-2.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ποιος θα αναδειχθεί νικητής;|21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet