ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET!

Τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα τα βρεις στη Sportingbet!

24 Ιουνίου 2020 - 00:20

Η ώρα για να μάθουμε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε! Αρης εναντίον ΑΕΚ και Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ, στους δεύτερους αγώνες για τη φάση των ημιτελικών. Στο ζευγάρι ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τους Θεσσαλονικείς, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει τον πρώτο λόγο. Στο ματς του ΟΑΚΑ κατάφερε να νικήσει 2-1 και να έχει προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο το γκολ του Μπρούνο Γκάμα κράτησε για τα καλά στο… κόλπο τους παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μόλις την Κυριακή για τα play off της Super League στο Μαρούσι. Το ισόπαλο 2-2 με τους γηπεδούχους τα λέει όλα για την ένταση του αγώνα, αλλά και για το τι αναμένεται να συμβεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου θα κριθεί μία θέση που μπορεί να φέρει στις δύο ομάδες και τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις παίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας |21+

Στο άλλο ζευγάρι, ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-2 της Τούμπας και ο Ολυμπιακός να κάνει την ανατροπή στο σκορ, ώστε να διεκδικήσει το Κύπελλο και το νταμπλ, αφού πλέον μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο «δικέφαλος» δεν εμφανίζεται με πατημένο το γκάζι μετά τη διακοπή. Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν άνετα τις νίκες στo μίνι πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα το 3-0 επί του αιώνιου αντίπαλου, Παναθηναϊκού.

Κύπελλο Ελλάδας: Ανακάλυψε τις νέες αποδόσεις! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet