home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά

04 Οκτωβρίου 2020 - 08:26
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Λα Λίγκα Ισπανίας, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών. 8 σερί νίκες η Μπάρσα επί της Σεβίλλης στο «Καμπ Νόου», από το 2002 χωρίς διπλό εκεί η φιλοξενούμενη (15 ήττες, 2 ισοπαλίες).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις της στη φετινή Λα Λίγκα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν και φαινόταν πως θα δυσκολευτεί απέναντι στη Βιγιαρεάλ εντός έδρας, πήρε πολύ εύκολα τη νίκη με 4-0, έχοντας σημειώσει μάλιστα και τα 4 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Την περασμένη αγωνιστική, ακολούθησε εξίσου εύκολο 3-0 επί της Θέλτα εκτός έδρας. Αγωνικστικά Νέα: Αν και αγωνίστηκε από το 42’ με παίκτη λιγότερο, δεν κατέβασε στροφές και σημείωσε δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Τρομερά ήταν τα δείγματα του νεαρού μεσοεπιθετικού Ανσού Φατί, ο οποίος ήδη έχει πετύχει τρία γκολ. Χωρίς ήττα στις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της κόντρα στη Σεβίλλη. Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Νέτο – Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Αραούχο, Άλμπα – Μπούσκετς, Φ. ντε Γιονγκ – Κουτίνιο, Γκριεζμάν, Ανσού Φατί – Μέσι

ΣΕΒΙΛΛΗ

Εξίσου ικανοποιητικό είναι το ξεκίνημα και της ομάδας από την Ανδαλουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Λα Λίγκα, όμως αγωνιστικά δεν έχει βγάλει και το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Στην πρεμιέρα, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κάντιθ και κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας, σε ένα ματς όπου έμεινε πίσω στο σκορ από το 48’, όμως στα τελευταία λεπτά ανέβασε στροφές και έκανε την ανατροπή. Αγωνιστικά Νέα: Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε τη σκληροτράχηλη Λεβάντε. Εκεί, δυσκολεύτηκε ακόμη περισσότερο και βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Εν-Νεσιρί, για να πάρει τη νίκη με το ελάχιστο σκορ. Over τα 8 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μπόνο - Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Εσκουδέρο - Χορδάν, Φερνάντο, Ράκιτιτς - Σούσο, Λ. ντε Γιονγκ, Οκάμπος ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σεβίλλη καλείται να δείξει χαρακτήρα, η Μπαρτσελόνα έχει μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα. Αμφότερες με λύσεις μεσοεπιθετικά, επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.57 στην bet365.

Παίξε νόμιμα 21+ MGA

Τελευταίοι Αγώνες

Τελευταίοι 5 Αγώνες
  • Barcelona
    vs
    Sevilla
  • Τελευταίοι 5 Αγώνες
  • 100%
    Ποσοστό Νίκης
    100%
  • 4
    Γκολ Υπέρ
    3
  • 0
    Γκολ Κατά
    1
  • 100%
    +2.5 Γκολ
    100%
  • 0%
    G/G
    100%
  • 3
    Πόντοι ανά Παιχνίδι
    3
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet