home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ισπανία - Ελβετία Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

10 Οκτωβρίου 2020 - 01:39
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας στο Nations League, με τη Ισπανία να υποδέχεται στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» την Ελβετία στο κουπόνι στοιχήματος. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΙΣΠΑΝΙΑ:

Τη... γειτόνισσα Πορτογαλία αντιμετώπισε σε φιλικό την Τετάρτη η Ισπανία, με τις δύο ομάδες να καταλήγουν στο 0-0. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε «τρέχει» αήττητο σερί 14 αναμετρήσεων, ωστόσο αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, στα τρία εκ των οποίων έμεινε στο 1-1. Πάνω από δύο γκολ έχουν σημειωθεί στα τρία από τα πέντε τελευταία της ματς. Βρίσκεται στην κορυφή του 4ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League, με πέντε βαθμούς. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Καρβαχάλ (μπακ). Μπορεί και να μην προλάβει ο Ρουίζ (μέσος).

ΕΛΒΕΤΙΑ:

Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η Ελβετία κατέχει την 4η και τελευταία θέση του 4ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League με συγκομιδή ενός βαθμού. Είχε επίσης φιλικό ματς την Τετάρτη και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ, στο τέλος ηττήθηκε με 1-2 από την Κροατία. Οι Ελβετοί απέχουν από τη νίκη σε τρία σερί παιχνίδια, σε ένα διάστημα όπου μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία. Το G/G έχει επιβεβαιωθεί στους τέσσερα από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της. Θετικός στον Covid-19 o Ακάντζι (αμυντικό). Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ρουίζ (μέσος). ΠΡΟΤΑΣΗ: Aναμέτρηση με φαβορί την Ισπανία, τη στιγμή που η Ελβετία δεν πείθει αγωνιστικά.  Επιλογή το combo  1+Οver 2.5 Goal  με απόδοση 2.05 στην bet365.

Παίξε νόμιμα 21+ MGA

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet