home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ουκρανία - Γερμανία Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

10 Οκτωβρίου 2020 - 01:45
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας στο Nations League, με την Ουκρανία να υποδέχεται στο «ΝΣΚ Ολιμπίσκι» τη Γερμανία στο κουπόνι οπαπ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ:

Μετά από δύο αγωνιστικές στον 4ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας του Nations League, η Ουκρανία έχει καταφέρει να μαζέψει τρεις βαθμούς, όντας στη 2η θέση. Την Τετάρτη έγραψε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της, καθώς έστω κι αν ήταν φιλικό, ηττήθηκε με 7-1 από τη Γαλλία. Ακολούθησε μετά το 4-0 από την Ισπανία. Δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα με διαφορά τερμάτων 1-11. Πριν από τις δύο ήττες, διατηρούσε αήττητο 12 αγώνων, με μόλις ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε 18 ματς! Θετικοί στον Κορωνοϊό οι Πιατόφ (τερματοφύλακας), Λούνιν (τερματοφύλακας) και Στεπανένκο (μέσος). Απόντες ελέω τραυματισμού οι Κρίβτσοβ (αμυντικός), Ματβιένκο (αμυντικός), Μπολμπάτ (μπακ), Ζιντσένκο (μπακ) Μπουγάλσκι (μέσος), Μάρλος (εξτρέμ), Κονοπλιάνκα (εξτρέμ), Κοβαλένκο (μεσοεπιθετικός), Σουπριάγκα (επιθετικός) και Μοράες (επιθετικός).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία έδωσε την Τετάρτη η Γερμανία, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα, με το 3-3 να είναι το τελικό σκορ. Οι Γερμανοί έχουν αποφύγει την ήττα στα οχτώ τελευταία τους παιχνίδια, όμως έχουν αποτύχει να σκοράρουν στα τρία πιο πρόσφατα, στα οποία μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες. Μοναδική ήττα στα 15 προηγούμενα ματς, αυτή από την Ολλανδία τον Σεπτέμβριο του 2019. Τουλάχιστον τρία τέρματα έχουν σημειωθεί στις τρεις από τις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Εκτός ο Σερντάρ (μέσος). Ίσως και να προλάβει Βέρνερ (επιθετικός). ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Γερμανία αναμένεται να φθάσει με σχετική άνεση στο τρίποντο.  Επιλογή το συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.70 στην bet365.

Παίξε νόμιμα 21+ MGA

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet