SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μπάγερν – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

21 Οκτωβρίου 2020 - 01:08
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπάγερν να αντιμετωπίζει στην «Αλιάντζ Αρίνα» την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

ΜΠΑΓΕΡΝ:

Ακόμα μία εντυπωσιακή νίκη για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία το Σάββατο αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αρμίνια Μπίλεφελντ για να την κερδίσει με 1-4. Η μοναδική της ήττα από τον Δεκέμβρη του 2019 μέχρι σήμερα είναι αυτή από τη Χόφενχαϊμ με 4-1 πριν τρία επίσημα παιχνίδια. Από τότε, οι Βαυαροί έχουν σημειώσει τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε ένα από τα ματς που ακολούθησαν. Προφανώς και το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε προηγούμενα ματς, ενώ το G/G στα τέσσερα εξ αυτών. Σταθερά απόντες οι Νιανζού (αμυντικός) και Σανέ (εξτρέμ). Θετικός στον Covid-19, o Γκνάμπρι (επιθετικός).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 0-2 τη Θέλτα το περασμένο Σάββατο και συμπλήρωσε πέντε αγώνες δίχως αρνητικό αποτέλεσμα. Μόλις ένα το γκολ που έχει δεχθεί στα τέσσερα ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν στη Λα Λίγκα, όμως στα δύο από αυτά, δεν έχει καταφέρει ούτε η ίδια βρει το δρόμο προς τα δίχτυα των αντιπάλων της. Είναι δεδομένα μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Η τελευταία της ήττα, η οποία είναι και η μοναδική σε ένα διάστημα 24ων αγώνων, ήταν από μία άλλη γερμανική ομάδα, τη Λειψία, στο περυσινό Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπολογίζονται οι Βρσάλικο, Χιμένες (αμυντικοί) , Σαούλ (μέσος) και Ντιέγο Κόστα (επιθετικός). ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπάγερν έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παλέψει και μπορεί να σκοράρει. Ποντάρισμα στο στοίχημα το  στην bet365.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet