home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΤΟΡΙΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Σασουόλο - Τορίνο Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά

23 Οκτωβρίου 2020 - 01:24
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Σασουόλο να υποδέχεται την Τορίνο στο «Μαπέι Στέιντιουμ» στο πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ:

Σε ένα παιχνίδι «ροντέο» απέναντι στην Μπολόνια εκτός έδρας, κατάφερε να πάρει το διπλό με σκορ 4-3. Παρόλο που πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος 2-1 και στο 60’ δέχθηκε και τρίτο γκολ, στη συνέχεια αντέδρασε εξαιρετικά και έκανε την ολική ανατροπή. Παραπάνω από ικανοποιητικά είναι τα δείγματά της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Έχει πείσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της μέσα από τις εμφανίσεις της και τώρα λαμβάνει δίκαια την 2η θέση της βαθμολογίας, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε 4 συνολικά ματς που έχει δώσει. Μάλιστα, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 13 γκολ ενεργητικό.

ΤΟΡΙΝΟ:

Αν και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πίεσε για την ανατροπή, δεν έπεισε αγωνιστικά και εμφάνισε πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2 εντός έδρας από την Κάλιαρι. Σε καμία περίπτωση ικανοποιητική η πορεία της στο πρωτάθλημα έως τώρα, αφού δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη βαθμό. Νωρίτερα είχε ηττηθεί δικαιολογημένα με 1-0 στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα και με 4-2 εντός έδρας από την Αταλάντα. Over τα 5 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια κόντρα Σασουόλο και G/G τα 5 πιο πρόσφατα. ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Σασουόλο, σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση. Η Τορίνο δέχεται εύκολα γκολ, επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος το  στην bet365.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet