ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μπενεβέντο - Νάπολι Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

25 Οκτωβρίου 2020 - 00:04
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Μπενεβέντο να υποδέχεται στο «Τσίρο Βιγκορίτο» τη Νάπολι. Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:00.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ:

Όσο κι αν το πάλεψε, η Μπενεβέντο δεν κατάφερε να αποφύγει τη συντριβή με 5-2 από τη Ρόμα στο τελευταίο της παιχνίδι. Δεύτερη ήττα στα τέσσερα επίσημα ματς που έχει δώσει στη φετινή Σέριε Α. Στα άλλα δύο έχει κερδίσει. Παράδοξο, μιας και η αμυντική της λειτουργία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Στα πέντε από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχθεί 15 γκολ. Μοναδική απουσία αυτή του Βιόλα (μέσος).

ΝΑΠΟΛΙ:

Απογοήτευση προκάλεσε στις τάξεις της Νάπολι η εντός έδρας ήττα (0-1) της Πέμπτης απέναντι σε μία Άλκμααρ που κατέβηκε με πάμπολλες απουσίες. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει θετικά μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Αταλάντα στη Σέριε Α με 4-1. Τουλάχιστον τρία τέρματα έχουν σημειωθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια των Ναπολιτάνων στο πρωτάθλημα. Οχτώ οι βαθμοί που έχει μαζέψει μετά από τέσσερα ματς. Δεν υπολογίζονται για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπενεβέντο οι Μαλκουί (μπακ) και Ινσίνιε (εξτρέμ). Ξεπέρασαν τον Κορωνοϊό οι Ελμάς (μέσος) και Ζιελίνσκι (μέσος). ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Νάπολι έχει το πάνω χέρι. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η Μπενεβέντο, επιλογή στο κουπόνι οπαπ το συνδυαστικό στην bet365.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet