SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΡΝΛΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μπέρνλι - Τότεναμ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

26 Οκτωβρίου 2020 - 02:26
Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπέρνλι να αντιμετωπίζει στο «Τερφ Μουρ» τη Τότεναμ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

ΜΠΕΡΝΛΙ:

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα για την Μπέρνλι το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Συμπλήρωσε με αυτόν τον τρόπο τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν ηττήθηκε για τέταρτη σερί φορά. Μόλις ένα επιτυχές αποτέλεσμα μετρούν οι «κλάρετς» κόντρα στην Τότεναμ στα πέντε προηγούμενα ματς πρωταθλήματος. Διαγνώστηκε θετικός στον Κορωνοϊό ο Μπάρντσλεϊ (μπακ). Απόντες οι Μι (αμυντικός) και Κορκ (μέσος). Πιθανότατα εκτός οι Πίκοκ-Φαρέλ (τερματοφύλακας), Λόουτον (μπακ) και Πίτερς (μπακ).

ΤΟΤΕΝΑΜ:

Δεν είχε πρόβλημα η Τότεναμ στο να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΛΑΣΚ Λιντς στην αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Κέρδισε με 3-0. Άφησε πίσω της το 3-3 με τη Γουέστ Χαμ, σε ένα ματς όπου είχε το προβάδισμα μέχρι και με 3-0 μέχρι το τελευταίο 10λεπτο. Τα «σπιρούνια» αγνοούν την ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, στα οποία έχουν σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ένα από αυτά. Απών ο Τανγκάνγκα (αμυντικός). Ίσως και να μην προλάβει ο Ντάιερ (αμυντικός). ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε τραγική κατάσταση η Μπέρνλι, η Τότεναμ αν κάνει τα απαραίτητα θα πάρει το ζητούμενο. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπαπ το  στην bet365.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet