home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λειψία Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

28 Οκτωβρίου 2020 - 08:06
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 8ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει στο «Ολντ Τράφορντ» τη Λειψία. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ:

Την Τσέλσι υποδέχθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, ύστερα από το τελικό 0-0. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν αήττητοι εδώ και τρεις αγώνες, έχοντας κερδίσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους. Με εξαίρεση το ματς με τους Λονδρέζους, τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ομάδας του Σόλσκιερ έχουν επιβεβαιώσει το Over 2.5. Μπαϊγί (αμυντικός) και Λίνγκαρντ (μεσοεπιθετικός) δεν μπορούν να υπολογίζονται από τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ.

ΛΕΙΨΙΑ:

Για την 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, η Λειψία κέρδισε -με ανατροπή- τη Χερτα με 2-1. Η αρμάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία επτά, με μόλις μία ισοπαλία. Σε μόλις δύο από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία γκολ. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι οι «ταύροι» δεν έχουν ηττηθεί στα 11 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς που έχουν δώσει, ενώ έχει δεχθεί παραπάνω από ένα τέρμα, μόλις σε ένα εξ αυτών. Στα «πιτς» οι Κλόστερμαν (αμυντικός), Μουκιέλε (μπακ) και Λάιμερ (μέσος). Θετικός στον Κορωνοϊό ο Αϊνταρά (μέσος). ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Λειψία, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ψυχολογία μετά το διπλό στο Παρίσι. Αμφότερες μπορούν να βρουν δίχτυα, ποντάρισμα στο πάμε στοίχημα  στην bet365.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet