SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

28 Οκτωβρίου 2020 - 08:12
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 7ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει στο «Αλιάντζ Στάντιουμ» την Μπαρτσελόνα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:

Εξακολουθεί να δυσκολεύεται χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα της η Γιουβέντους. Την Κυριακή «κόλλησε» στην ισοπαλία κόντρα στη Βερόνα, με την οποία μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το τελικό 1-1. Αν δεν υπολογίσουμε τη νίκη στα «χαρτιά» επί της Νάπολι, τότε η ομάδα του Αντρέα Πίρλο μετρά μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα στα τέσσερα τελευταία της ματς. Αυτό ήρθε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τραυματίες οι Κιελίνι (αμυντικός), Ντε Λιχτ (αμυντικός) και Σάντρο (εξτρέμ). Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρονάλντο (επιθετικός).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

Ήττα για την Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-3). Πλέον απέχει εδώ και τρεις αγωνιστικές από τη νίκη, έχοντας χάσει στις δύο τελευταίες. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τους «μπλαουγκράνα», το 5-1 επί της Φερεντσβάρος, στην «πρεμιέρα» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ την προηγούμενη εβδομάδα. Τουλάχιστον τρία τέρματα έχουν επιτευχθεί στα τρία από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια τους, ενώ άλλα τρία είναι και τα Goal/Goal. Τιμωρημένος ο Πικέ (αμυντικός). Τερ Στέγκεν (αμυντικός), Ουμτιτί (αμυντικός) και Κουτίνιο (μεσοεπιθετικός) παραμένουν τραυματίες. ΠΡΟΤΑΣΗ: Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους, με κάκιστη ψυχολογία η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο ντέρμπι. Αξίζει το ρίσκο στο κουπόνι οπάπ στην στην bet365.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet